IV Marató de contes

Les tres cooperatives d’ensenyament de la ciutat (Escola Crespinell, Escola el Cim i Escola Tecnos), conjuntament amb Contes per a créixer i Vet aquí van oferir la IV Marató de contes el passat diumenge, en el marc del Centre de Documentació i Museu tèxtil.

L’objectiu de la Marató de contes era el de passar una bona estona en família tot col·laborant en el projecte socioeducatiu Kurmi que es desenvolupa a la ciutat d’El Alto (Bolívia), a qui van lliurar íntegrament la recaptació aconseguida.

El programa, que es va desenvolupar al llarg del matí, va comptar amb la participació dels rondallaires: Montse Freixa, Jaume Valls, Rosa Trujillo, Agustí Planas, Marta Martí, Rafel Casals i Toni Massagué. També hi van haver diversos tallers per als més menuts a càrrec dels alumnes de les esmentades escoles.

L’assistència a aquesta proposta solidària va ser ben reexida, la qual cosa ha estat valorada pels organitzadors com una molt bona resposta de les famílies als valors que les escoles cooperatives intenten transmetre a la comunitat educativa.

FOTOS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s